Terugblik 2022…
Inmiddels is het al half december, het einde van het jaar nadert en het is bijna kerst. Een moment om terug te kijken op een pittig jaar…
 
Privé hebben we de nodige ups en downs gehad. Moeilijke momenten beleefd, maar ook hele mooie. Zo zijn we ons nog bewuster geworden van hoe sterk we samen zijn en dat liefde echt alles overwint!
 
Helaas moesten we ook afscheid nemen van onze lieve vader en opa. Het moet nog steeds een plekje krijgen en af en toe “vergeet” ik dat hij hier niet meer is. Dan wil ik even snel een foto sturen om vervolgens te beseffen, “Oh nee, dat gaat niet”. Onze Skype ochtendjes allebei met een kop thee, mis ik, gewoon even gezellig samen kletsen over van alles en nog wat. Steeds meer besef ik dat alles bij elkaar er nogal heeft ingehakt en dat het echt nog even tijd nodig heeft….
 
Dan de mooie momenten. Onze zoon en oudste van de vier die in het voorjaar op zijn eigen ging wonen. Hoe hard we daar met ons allen hebben geklust om er een paleisje voor hem van te maken, een heerlijke plek om te wonen en zijn eigen veilige haven. Het was hard werken, maar wat was het gezellig samen. Het loslaten was voor mij wel wat lastig, maar als ik nu kijk hoe Timo gegroeid is en hoe goed het gaat, was het alles waard!
 
Ook met Amber gaat het weer heel erg goed. Nu na haar burn-out is ze sterker dan ooit! Weet ze steeds beter wie ze is en wie ze wil zijn, waar haar grenzen liggen en wat ze wil bereiken. Haar zelfvertrouwen groeit met de dag.
 
We hebben genoten van een heerlijke zomer, gingen we ook in ons eigen huis door met klussen en doen dit nog steeds.
 
De jongste twee meiden groeien enorm. Sinds kort zitten ze op karate waar ze zowel mentaal als fysiek enorm van groeien. Hier worden ze letterlijk en figuurlijk echt weerbaarder van en groeit ook hun zelfvertrouwen hierin mee. Een hele belangrijke sleutel hierin is een goede leraar die precies weet hoe hij dit op de juiste manier aan elk individueel kind kan leren.
 
En ik?
In de fotografie vind ik steeds meer mijn eigen stijl en volg hierin mijn hart.
Samen met Amber ben ik weer gaan sporten. Quality time voor ons beiden. 
Ik ben dankbaar voor alle klanten die ik het afgelopen jaar heb mogen ontmoeten en fotograferen. De mooie en bijzondere gesprekken die regelmatig ontstaan tijdens een shoot koester ik.
Ook ben ik dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren. In het natuurlijk licht en fine art fotografie ga ik me verder specialiseren en wil hierin heel graag verder in groeien.  
We kijken uit naar een nieuw jaar, vol mooie plannen, gaan we zoveel mogelijk genieten van alle mooie momenten en gaan we onze dromen uit laten komen.
 
Veel liefs Bouwina