Bouwina Kant Fotografie

Samen groeien en van elkaar leren…

Samen met mijn zoon Timo heb ik de schoonheid van de fotografie mogen ontdekken.
Hij zocht een hobby en kocht jaren geleden een spiegelreflex camera en vroeg mij hoe dit werkte, want “mam jij bent altijd aan het fotograferen.”

Ja dat was waar, maar wel gewoon met een compact camera. Dus hebben we een cursus gezocht voor basisfotografie en gevonden.

De eerste keer ging hij alleen, maar door zijn autisme vond hij dit lastig en toen hij terug kwam vroeg hij of ik de volgende keer mee wilde, want “er is nog een plekje vrij, mam”

En zo begon het…

Na vele cursussen samen, ontwikkelen we ons elk op onze eigen manier in de prachtige wereld van de fotografie.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Hi, ik ben Bouwina Kant, getrouwd met de liefste en trotse mama van 4 prachtige kinderen. Samen wonen we in het dorpje Giessen in Noord Brabant. Het dorp ligt vlakbij de rivier maar ook dichtbij een prachtige bosrijke omgeving.

Mijn liefde voor fotografie is ontstaan toen ik nog een klein meisje was. Mijn moeder had een hele grote stapel fotoalbums. Dit waren van die hele dikke albums, van die echte ouderwetse met een lederen kaft. Samen bladerden we uren door die albums. Bij elke foto kon mijn moeder wel een mooi verhaal vertellen. Zoals wat voor dag het was geweest, wie er op stonden en het verhaal achter de foto. Zo mooi vond ik dat.

En nog steeds vind ik het prachtig om de verhalen achter foto’s te horen, maar ook om deze nu zelf te maken.

Inmiddels heb ik veel verschillende cursussen gevolgd. Maar de opleiding die voor mij het verschil heeft gemaakt zijn de Opleidingen voor Natuurlijk Licht Fotograaf en Fine Art Fotografie bij Willie Kers. Hier heb ik zoveel geleerd over fotografie, mijn bedrijf en over mijzelf als persoon, vrouw en fotograaf.

Het volgen van mijn hart is heel belangrijk voor mij, door vallen en opstaan heb ik geleerd dat echt daar de juiste weg ligt. Dat is wat me gelukkig maakt, maar ook het ontdekken wie ik ben, waarom en wat ik wil. De misschien wel belangrijkste les hierin is vooral dat ik mag zijn wie ik ben. Grote en belangrijke levenslessen…

Zo leg ik nu met veel liefde, passie en creativiteit mooie momenten in natuurlijk licht vast, zoals ik de wereld zie, voel en ervaar…

Warme groeten Bouwina