Ontdek de Kracht van Beeld en Ondernemerschap: Bootcamp voor Ondernemers

Welkom bij onze exclusieve Bootcamp voor Ondernemers, waar creativiteit en zakelijk inzicht samenkomen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Deze bootcamp, georganiseerd in samenwerking met ons eigen  dreamteam van experts, belooft drie avonden vol inspiratie, praktische workshops en waardevolle inzichten om jouw onderneming te laten schitteren.

Wanneer? 7, 14 en 21 november
Tijd? 19:30 – 22:00 uur
Waar?
Almkerk

Ben je klaar om jouw zakelijke verhaal te vertellen met overtuigende beelden en strategisch inzicht? Onze bootcamp is ontworpen om ondernemers te helpen de kracht van smartphonefotografie in combinatie met Chatgpt en grafisch vormgeven te benutten en deze vaardigheden toe te passen in alle aspecten van hun bedrijf, van productfotografie tot storytelling, het schrijven van pakkende teksten en branding.

Avond 1: Smartphonefotografie in je Bedrijf (7 november) Deze avond staat in het teken van smartphonefotografie in jouw bedrijf. Onder leiding van Bouwina Kant, professionele (natuurlijk licht) fotografe, leer je de kunst van productfotografie en het vertellen van verhalen door middel van beelden. Je ontdekt hoe je met behulp van je smartphone professionele foto’s kunt maken die jouw bedrijf visueel onderscheiden.

Avond 2: Branding en Visuele Identiteit (14 november) Tijdens deze avond duiken we in het belang van branding voor jouw onderneming. Amber Kant van Tea, Dream and Design, een meester in grafisch ontwerp, zal je begeleiden bij het definiëren van een unieke visuele identiteit voor jouw merk. Leer hoe je met design en beeldkeuzes een blijvende indruk kunt maken op je doelgroep.

Avond 3: Tekstcreatie met AI en Klantenbereik (21 november) Anita Koekkoek van Bommeltjes Media, een ervaren coach, websitebouwer en mediadeskundige, sluit zich aan om je te laten zien hoe je met behulp van AI, zoals ChatGPT, krachtige teksten kunt creëren voor jouw onderneming. Daarnaast leer je strategieën om je klanten effectiever te bereiken en een sterke online aanwezigheid op te bouwen.

Exclusieve Early Bird Actie: Voor de eerste 5 aanmeldingen hebben we een speciale traktatie! Kies uit een mini-fotoshoot om jouw professionele beeldbank uit te breiden, een grondige website-check om je online aanwezigheid te optimaliseren of branding check om ervoor te zorgen dat je merkidentiteit in lijn is met je doelen.

Investering: De investering voor elke avond is €75,- ex btw per persoon. Kom je naar alle 3 de avonden? Dan ontvang je een korting en is je investering €197,- ex btw in totaal (i.p.v. €225,-).

Tijdens elke avond voorzien we een kleine pauze met koffie/thee en iets lekkers.

En als extra bonus ontvang je een korting van 25% als je zelf 3 collega’s meebrengt!

Dompel jezelf onder in deze interactieve bootcamp en ontmoet gelijkgestemde ondernemers die streven naar groei en succes. Samen met het Dream Team; Bouwina Kant, Amber Kant en Anita Koekkoek, ben je verzekerd van een leerzame en boeiende ervaring die je bedrijf zal transformeren.

Reserveer nu je plek voor deze exclusieve Bootcamp voor Ondernemers en maak je klaar om de wereld te veroveren met de kracht van beelden, ondernemerschap en slimme strategieën!

Logo Dream Team
Amber Kant Tea, Dream & Design
Anita Koekkoek, Bommeltjesmedia
Bouwina Kant Fotografie, Bouwina kant