Dream Team

Nieuwe Workshops in september 2024!

We zijn bezig met ontwikkelen van 2 nieuwe workshops. Binnenkort meer hierover.
Voor een eerste tip, volg de link in de foto hierboven.

 

 

Veel liefs, Anita, Amber en Bouwina
Bootcamp 2023 Bouwina Kant Fotografie

.”””

Succesvolle Bootcamp voor Ondernemers 2023

 

We zijn verheugd te delen dat onze Bootcamp voor Ondernemers 2023 een enorm succes was! Samen hebben we ondernemers geholpen om hun vaardigheden aan te scherpen, nieuwe inzichten op te doen en waardevolle connecties te leggen.

Een Blik op het Verleden

De energie en het enthousiasme dat tijdens de bootcamp heerste, waren werkelijk inspirerend. Als team hebben we de deelnemers begeleid door interactieve sessies, boeiende discussies en praktische oefeningen, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstond.

Deelnemers aan het Woord

Een van onze gewaardeerde deelnemers deelde haar ervaring:

“Dankjewel Dames voor de mooie avonden. Ik heb veel tips en inspiratie opgedaan om mijn verhaal (en bedrijf) meer zichtbaar te maken. De 3 avonden zijn een mooie aanvulling op elkaar. Waardevolle drieluik!”

En van een andere deelneemster: 

“De afgelopen weken heb ik met veel plezier deelgenomen aan de eerste Bootcamp voor Ondernemers. Tijdens deze 3 avonden durende bootcamp heb ik geleerd over het zakelijk gebruiken van mobiele fotografie, het inzetten van de juiste branding en het gebruik van AI.

Super interessante nieuw dingen geleerd waar ik me de komende tijd lekker in kan verdiepen.”

Plannen voor de Toekomst

Vanwege het overweldigende succes van deze bootcamp zijn we verheugd aan te kondigen dat we in 2024 een herhaling zullen organiseren! We streven ernaar om nog meer ondernemers de kans te geven om te profiteren van deze waardevolle ervaring.

Nieuwe Avonturen in het Vooruitzicht

Maar dat is niet alles! Achter de schermen werken we al aan spannende plannen voor een geheel nieuwe cursus. Als team begrijpen we dat ondernemerschap voortdurend evolueert, en we zijn vastbesloten om programma’s te bieden die relevant, stimulerend en praktisch zijn voor jouw succes.

Blijf op de hoogte van onze updates, want er staat veel moois op de planning. Bedankt aan alle deelnemers, partners en ons fantastische team voor het mogelijk maken van deze geweldige ervaring!

Tot ziens bij de volgende Bootcamp voor Ondernemers!

Ontdek de Kracht van Beeld en Ondernemerschap: Bootcamp voor Ondernemers 2023

Welkom bij onze exclusieve Bootcamp voor Ondernemers, waar creativiteit en zakelijk inzicht samenkomen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Deze bootcamp, georganiseerd in samenwerking met ons eigen  dreamteam van experts, belooft drie avonden vol inspiratie, praktische workshops en waardevolle inzichten om jouw onderneming te laten schitteren.

Wanneer? 7, 14 en 21 november 2023
Tijd? 19:30 – 22:00 uur
Waar?
Almkerk

Ben je klaar om jouw zakelijke verhaal te vertellen met overtuigende beelden en strategisch inzicht? Onze bootcamp is ontworpen om ondernemers te helpen de kracht van smartphonefotografie in combinatie met Chatgpt en grafisch vormgeven te benutten en deze vaardigheden toe te passen in alle aspecten van hun bedrijf, van productfotografie tot storytelling, het schrijven van pakkende teksten en branding.

Avond 1: Smartphonefotografie in je Bedrijf (7 november) Deze avond staat in het teken van smartphonefotografie in jouw bedrijf. Onder leiding van Bouwina Kant, professionele (natuurlijk licht) fotografe, leer je de kunst van productfotografie en het vertellen van verhalen door middel van beelden. Je ontdekt hoe je met behulp van je smartphone professionele foto’s kunt maken die jouw bedrijf visueel onderscheiden.

Avond 2: Branding en Visuele Identiteit (14 november) Tijdens deze avond duiken we in het belang van branding voor jouw onderneming. Amber Kant van Tea, Dream and Design, een meester in grafisch ontwerp, zal je begeleiden bij het definiëren van een unieke visuele identiteit voor jouw merk. Leer hoe je met design en beeldkeuzes een blijvende indruk kunt maken op je doelgroep.

Avond 3: Tekstcreatie met AI en Klantenbereik (21 november) Anita Koekkoek van Bommeltjes Media, een ervaren coach, websitebouwer en mediadeskundige, sluit zich aan om je te laten zien hoe je met behulp van AI, zoals ChatGPT, krachtige teksten kunt creëren voor jouw onderneming. Daarnaast leer je strategieën om je klanten effectiever te bereiken en een sterke online aanwezigheid op te bouwen.

Exclusieve Early Bird Actie: Voor de eerste 5 aanmeldingen hebben we een speciale traktatie! Kies uit een mini-fotoshoot om jouw professionele beeldbank uit te breiden, een grondige website-check om je online aanwezigheid te optimaliseren of branding check om ervoor te zorgen dat je merkidentiteit in lijn is met je doelen.

Investering: De investering voor elke avond is €75,- ex btw per persoon. Kom je naar alle 3 de avonden? Dan ontvang je een korting en is je investering €197,- ex btw in totaal (i.p.v. €225,-).

Tijdens elke avond voorzien we een kleine pauze met koffie/thee en iets lekkers.

En als extra bonus ontvang je een korting van 25% als je zelf 3 collega’s meebrengt!

Dompel jezelf onder in deze interactieve bootcamp en ontmoet gelijkgestemde ondernemers die streven naar groei en succes. Samen met het Dream Team; Bouwina Kant, Amber Kant en Anita Koekkoek, ben je verzekerd van een leerzame en boeiende ervaring die je bedrijf zal transformeren.

Reserveer nu je plek voor deze exclusieve Bootcamp voor Ondernemers en maak je klaar om de wereld te veroveren met de kracht van beelden, ondernemerschap en slimme strategieën!

Logo Dream Team
Amber Kant Tea, Dream & Design
Anita Koekkoek, Bommeltjesmedia
Bouwina Kant Fotografie, Bouwina kant