Meet the team!

Voor zakelijke fotografie bundel ik mijn krachten met drie gedreven en ervaren onderneemsters uit de regio. Samen vormen we een dynamisch team met een overvloed aan expertise om jouw bedrijf een onderscheidende en krachtige uitstraling te geven, zowel online als offline.

Wat we bieden:

Naast onze individuele specialisaties, organiseren we ook gezamenlijk workshops en bootcamps voor ondernemers. Deze evenementen zijn ontworpen om jou te helpen bij het versterken van je merk, het verbeteren van je online aanwezigheid en het leren van de nieuwste trends op het gebied van visuele marketing.

Ontdek wat ons team voor jouw bedrijf kan betekenen. Samen creëren we niet alleen prachtige beelden, maar geven we jouw onderneming ook de tools om te bloeien. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we samen jouw zakelijke verhaal kunnen vertellen

Hieronder lees je meer over wie we zijn en wat onze expertices zijn.

Bouwina Kant Fotografie Team

Teamwork makes the dream work!

Anita Koekkoek-Van Bommel

Anita is een expert op het gebied van online zichtbaarheid. Daarnaast is ze ook tekstschrijver en coach.

Ze kan je helpen met:

– je (online) zichtbaarheid

– het verwezenlijken van je droom

– jezelf leren kennen

– het schrijven van relevante teksten voor je website die voldoen aan de SEO richtlijnen. Zodat je website goed wordt gevonden in Google.

– je huidige website verbeteren of een nieuwe maken

– het maken van een social media plan zodat je jouw doelgoepen goed kunt bereiken, zowel online als offline met een passend aanbod.

www.bommeltjesmedia.nl 

Amber Kant

Amber is grafisch vormgeefster. Door middel van mixed media ontwerpt ze een prachtige, unieke huisstijl volledig afgestemd op jou en je bedrijf.

Na een gesprek met jou persoonlijk gaat ze aan de slag en werkt een ontwerp eerst uit op papier. Daarna maakt ze deze digitaal en voegt ze handgemaakte en digitale elementen samen tot een prachtig, compleet ontwerp. Tijdens het hele proces is er contact met jou als klant en worden er zo nodig in overleg de juiste aanpassingen gedaan.

Tevens ontwerpt ze DTP materiaal, zoals  folders en templates, zowel offline als online.

Naast het zakelijke vormgeven kan je bij haar ook terecht voor een origineel ontwerp van trouwkaarten en geboortekaarten.

www.teadreamanddesign.nl

Jeanine Verheugt

Jeanine is zakelijk webspecialist en weet alles van de ins- en outs over het maken van een website voor jouw bedrijf.

Wil jij jouw bedrijf laten groeien door middel van een WordPress website? Dan ben je bij Jeanine aan het juiste adres. Als webspecialist maakt ze de meest uiteenlopende websites en webshops met maar één doel: jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Door haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven combineert Jeanine stategie met design. Zo krijg jij altijd een unieke website, geheel volgens jou doelstelling. Er wordt altijd gewerkt met de juiste technieken en er wordt rekening gehouden met de psychologische effecten van een ontwerp. Zodat jouw potentiële klant niet alleen door de nieuwe website surft maar ook actie onderneemt. Zo trek jij klanten aan én verdien je de investering terug!

www.grow-webdesign.nl 

Bouwina Kant

In mijn rol als fotografe richt ik me op het creëren van een ontspannen en natuurlijke sfeer, waarbij we de tijd nemen om jou comfortabel voor de camera te laten voelen. We maken gebruik van natuurlijk licht en vangen het moment, allemaal met als doel om jouw ware zelf naar voren te laten komen.

Hoewel dit wellicht eenvoudig klinkt, begrijp ik als ervaringsdeskundige hoe uitdagend zichtbaarheid kan zijn. Veel ondernemers, vooral vrouwen, worstelen met de vraag: wie ben jij, hoe wil je jezelf en je bedrijf presenteren, wat wil je uitstralen en waarom? In een voorafgaand gesprek bespreken we deze aspecten, maar ook tijdens de fotoshoot zal ik je uitdagen om hierover na te denken.

Samen streven we naar magische momenten die resulteren in foto’s die jou als prachtig mens laten zien, precies zoals JIJ bent!

En tot slot, mijzelf voorstellend: Ik ben Bouwina Kant, Natuurlijk Licht en Fine Art Fotografe

Welkom bij het team van Bouwina Kant Fotografie, waar we geloven in de kracht van zakelijke fotografie om jou authentiek en krachtig te presenteren. Ons doel is om jou en je bedrijf te laten stralen, niet alleen in de kracht van zakelijke fotografie, maar ook op het gebied van branding, het creëren van een sterke online aanwezigheid met een goede website en het vergroten van je zichtbaarheid.

Ontdek meer op www.bouwinakantfotografie.com

Bouwina Kant Fotografie

Ondernemen is zien, wat niemand anders ziet en daarmee doen, wat niemand anders doet…