Meet the team!

Voor de zakelijke fotografie werk ik samen met drie enthousiaste en vakkundige (lokale) onderneemsters.

Samen hebben we alle kennis en kunde in huis om jouw bedrijf een unieke en sterke branding te geven, zowel online als offline.

Hieronder lees je meer over wie we zijn en wat onze expertices zijn.

Teamwork makes the dream work!

Jeanine Verheugt

Jeanine is zakelijk webspecialist en weet alles van de ins- en outs over het maken van een website voor jouw bedrijf.

Wil jij jouw bedrijf laten groeien door middel van een WordPress website? Dan ben je bij Jeanine aan het juiste adres. Als webspecialist maakt ze de meest uiteenlopende websites en webshops met maar één doel: jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Door haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven combineert Jeanine stategie met design. Zo krijg jij altijd een unieke website, geheel volgens jou doelstelling. Er wordt altijd gewerkt met de juiste technieken en er wordt rekening gehouden met de psychologische effecten van een ontwerp. Zodat jouw potentiële klant niet alleen door de nieuwe website surft maar ook actie onderneemt. Zo trek jij klanten aan én verdien je de investering terug!

www.grow-webdesign.nl 

Anita Koekkoek-Van Bommel

Anita is een expert op het gebied van online zichtbaarheid. Daarnaast is ze ook tekstschrijver en coach.

Ze kan je helpen met:

– je (online) zichtbaarheid

– het verwezenlijken van je droom

– jezelf leren kennen

– het schrijven van relevante teksten voor je website die voldoen aan de SEO richtlijnen. Zodat je website goed wordt gevonden in Google.

– je huidige website verbeteren of een nieuwe maken

– het maken van een social media plan zodat je jouw doelgoepen goed kunt bereiken, zowel online als offline met een passend aanbod.

www.bommeltjesmedia.nl 

Amber Kant

Amber is grafisch vormgeefster. Door middel van mixed media ontwerpt ze een prachtige, unieke huisstijl volledig afgestemd op jou en je bedrijf.

Na een gesprek met jou persoonlijk gaat ze aan de slag en werkt een ontwerp eerst uit op papier. Daarna maakt ze deze digitaal en voegt ze handgemaakte en digitale elementen samen tot een prachtig, compleet ontwerp. Tijdens het hele proces is er contact met jou als klant en worden er zo nodig in overleg de juiste aanpassingen gedaan.

Tevens ontwerpt ze DTP materiaal, zoals  folders en templates, zowel offline als online.

Naast het zakelijke vormgeven kan je bij haar ook terecht voor een origineel ontwerp van trouwkaarten en geboortekaarten.

www.teadreamanddesign.nl

Bouwina Kant

En dan ikzelf.

Voor de zakelijke fotografie zet ik jou graag in je kracht en laten we zien wie jij echt bent. Ik laat jou en je bedrijf stralen.

Om dit te bereiken stel ik je op je gemak voor de camera, nemen we de tijd, maken gebruik van natuurlijk licht en pakken het moment. Heel ontspannen en natuurlijk.

Klinkt heel gemakkelijk toch? Maar als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk zichtbaarheid is. Heel veel (vrouwelijke) onderneem(st)ers vinden dit lastig, want wie ben jij, hoe wil jij jezelf en je bedrijf laten zien, wat wil je uitstralen en waarom? In een gesprek vooraf aan de shoot bespreken we o.a. dit. Maar ook tijdens de shoot ga ik jou aan het denken zetten.

Zo creëren we samen de magie die ontstaat voor de foto die jou als prachtig mens laat zien. Precies zoals JIJ bent!

www.bouwinakantfotografie.com

Bouwina Kant Fotografie

Ondernemen is zien, wat niemand anders ziet en daarmee doen, wat niemand anders doet…